Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Дебитомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за Дебитомер

Тъй като сам заразпитвал днес да питам още нещо.Преди 6г. като взех колата я почистихме основно и не си спомням много добре ама в дебитомера май имаше някъкъв датчик?Днес като го отворих и гледам няма нищо.Та на въпроса,имало ли е датчик или не,и ако твябва си купя от някъде и да го запоя.

Hее важно колко коня имаш под капака, а какво магаре си зад волана!!!!Alfa Romeo 164 ts 2000c 90г.

Абе май си има по принцип. За температура. Ама едва ли ще намериш друг да го запоиш... А не ти ли свети 'дюза' на таблото?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Не никакви лампи не ми светят,дано да знае някой какво съпротивление се слага.
      Hее важно колко коня имаш под капака, а какво магаре си зад волана!!!!Alfa Romeo 164 ts 2000c 90г.

Comment

Не се занимавай с глупости .. намери си някъде цял дебитомер втора употреба и ще си решиш проблема .
        Иначе там където е "ухото" "скобата" или както и да го наречем там вътре трябва да има сензор който отчита температурата на въздуха .
        Колата би трябвало да не се държи адекватно така както е и да се замисля до около 2000 оборота ...
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Съгласен съм с теб за втората употреба,ама случайно ако знае някой нещо за този сензор да каже.В Пловдив има доста магазини за електроника и може би ще се намери.А иначе колата преди 1г. гъреше на газ и сигорно тогава е издухала сензора.На бензин върви добре до 6000об. а на газ като я цедя неще повече от 4000об.

Comment

1.Мога да ти го снимам да го видиш как изглежда .. но как точно се води един господ знае .
            2. Дори и да се намери (от друг примерно) никога не може да го наместиш точно както трябва да бъде - а е важно .
            3.Дебитомер втора употреба се намира на 30-100лв зависи от търговеца , има няколко 164-ки на части в раздел Купува/Продава . Аз наскоро си вземах един от колега от форума който си разпродава колата на части , защото при мене имам друг проблем с дебиЛомера .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ако на някой му се намира от стар дебитомер тази част да се обади,да зглобим от 2в1.

Comment

Прия телю, имаш ли газожа уредба? Ако имаш то при гърмеж този сензор се е откъснал. Повярвай ми по-добре смени дебитомера. Можеш да ползваш дебитомер от Алфа 164 2.0 тс, опел вектра, калибра 2.0, или ФВ пасат 1,8 или ауди б4 1,8. Цената втора ръка варира от 50-80 лв.
                Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

Първоначално публикувано от Petronii Покажи съобщение
                  Прия телю, имаш ли газожа уредба? Ако имаш то при гърмеж този сензор се е откъснал. Повярвай ми по-добре смени дебитомера. Можеш да ползваш дебитомер от Алфа 164 2.0 тс, опел вектра, калибра 2.0, или ФВ пасат 1,8 или ауди б4 1,8. Цената втора ръка варира от 50-80 лв.
                  На всички останали които си изброил освен от Алфа са им различни буксите ... дали си струва играчката да се пренарежда ?

Comment

Някой не изка ли да ми подари стар и разбит дебитомер,трябва ми само сензора.

Comment

Working...
                    X